Wat kan Interieurstyling By Margriet voor je betekenen?

Als interieurdesigner help ik je bij het creëren van een mooi, functioneel en persoonlijk interieur dat helemaal aansluit bij jouw wensen en persoonlijkheid en vanaf begin tot eind denk ik mee bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels. Op die manier toveren we de ruimte om tot een plek waar je je comfortabel, prettig en thuis voelt en waar het goed toeven is! Natuurlijk bied ik ook creatieve oplossingen voor ruimtebeperkingen of andere praktische problemen en ook help ik je bij het plannen en uitvoeren van bepaalde werkzaamheden (denk aan het verven van muren).

Wat ik nog meer voor je kan betekenen:

  • Styling & Advies
    Ik help je bij het maken van de juiste keuzes voor de inrichting van jouw woning. Samen met jouw wensen en mijn kennis, creativiteit en enthousiasme zullen we een resultaat bereiken waar je tevreden mee bent.
  • Koopadvies
    Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren adviseer ik producten of diensten die aansluiten bij je wensen en interieur.
  • Wow-factor
    Of het nu gaat om een complete renovatie of een eenvoudige opknapbeurt, van concept tot uitvoering: het is mijn doel om een ruimte te creëren die er niet alleen mooi uitziet maar ook als thuis aanvoelt, een thuis dat voor jou de wow-factor heeft!

Woonstijlen

Er zijn veel verschillende woonstijlen om uit te kiezen, van retro tot klassiek, van modern tot landelijk, van industrieel tot bohemian; hoe weet je nu waaruit je moet kiezen? De beste manier is door te kijken naar wat je het meeste aanspreekt, het beste bij je levensstijl past en je het meeste gevoel van comfort geeft.

Wil je wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op mijn inspiratiepagina!

F.A.Q.

Een mooi, gezellig ingericht huis binnenlopen is als een kunstwerk binnenlopen. Je voelt dat over elk detail is nagedacht en dat is ook geen wonder: in ons huis brengen we het grootste deel van ons leven door. Wil jij ook van je huis een thuis maken? Neem contact met me op!

Waarom zou ik een interieurdesigner inhuren?

Een interieurdesigner helpt je een ruimte te creëren zoals jij in gedachten hebt. Ook kan ze helpen bij het plannen en uitvoeren van de renovatie of verbouwing van je huis.

Wat kan een interieurdesigner voor me doen?

Ze helpt je bij het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek. Ook analyseert ze je wensen, behoeften en smaak en ontwikkelt op basis daarvan een concept dat aansluit bij je persoonlijke stijl. Daarnaast kan ze helpen bij het organiseren van de ruimte en kan ze je advies geven over bijvoorbeeld verlichting, verwarming, ventilatie en geluidsisolatie.

Hoe weet ik of ik met een ‘echte’ interieurdesigner te maken heb?

Alleen een ‘echte’ interieurdesigner heeft toegang tot professionele kennis over de laatste trends in interieurontwerp!

Ik heb niet zo’n groot budget, kan ik dan ook een interieurdesigner inhuren?

Zeker! Een interieurdesigner helpt je om een budgetbewust plan te maken zodat je ruimte op een slimme manier ingericht kan worden.

Doet een interieurdesigner ook aan duurzaam?

Een interieurdesigner kan beslist meedenken over de beste manier om een duurzamer en energie-efficiënter huis, door bijvoorbeeld de juiste materialen te gebruiken.

Ik weet niets van meubels en materialen, is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem! Een interieurdesigner helpt je bij het kiezen van meubels en materialen die passen bij jouw stijl en budget.